Turneringer

Askøy Badmintonklubb

Oversikt over alle turneringer finnes på Badmintonportalen

Kommende lokale turneringer

Alle påmeldinger gjøres via Facebook events

OBS! Vestlandsmesterskapet 2020 er desverre avlyst:

Adresse :

Askøyhallene KF

5323 Kleppestø

Konto: 3628.55.11261

Org: 984 617 445

Epost:

post@askoybadmintonklubb.no

Hei alle badmintonvenner!

Det er med særdeles tungt hjerte at vi ser oss nødt til å avlyse helgens turnering. Det er dessverre økende smitte i hele landet, og bergensregionen har dessverre en dårlig utvikling. Dagens pressekonferanse fra regjeringen var veldig tydelig: "Vi bør avlyse alle arrangement som kan avlyses for å unngå å bidra til videre smitte".

Vi har hatt god dialog med både med helsemyndigheter og halleier, som inntil i dag har vært støttende til gjennomføring. Askøy Forum har dessverre heller ikke fastmonterte seter. Når nasjonale og lokale helsemyndigheter nå anmoder om å begrense både sosial kontakt og arrangement, kan ikke vi som arrangør sette oss opp mot dette, og vil selvsagt følge rådene og reglene som nå kommer frem.

Vi håper likevel å kunne avholde vestlandsmesterskapet ved en senere anledning denne sesongen, og når Korona er unnagjort skal vi feire med et storslått arrangement!

Trond Holmedal og Rune Bråten
Askøy Badmintonklubb

PS! Alle lodd som er kjøpt i VM-lotteriet refunderes i løpet av dagen og morgendagen